Kinetics of Food Processes Involving Pure or Mixed Cultures of Lactic Acid Bacteria
- 著者名:
- Ozilgen, M.
- 掲載資料名:
- Lactic acid bacteria : current advances in metabolism, genetics and applications
- シリーズ名:
- NATO ASI series. Series H, Cell biology
- シリーズ巻号:
- 98
- 発行年:
- 1996
- 開始ページ:
- 357
- 終了ページ:
- 379
- 総ページ数:
- 23
- 出版情報:
- Berlin: Springer-Verlag
- ISSN:
- 10108793
- ISBN:
- 9783540611172 [3540611177]
- 言語:
- 英語
- 請求記号:
- N11485/98
- 資料種別:
- 国際会議録
類似資料:
American Institute of Chemical Engineers |
American Institute of Chemical Engineers |
Springer-Verlag | |
Springer-Verlag |
American Chemical Society |
American Institute of Chemical Engineers |
Springer-Verlag |
American Institute of Chemical Engineers |
American Institute of Chemical Engineers |