The food chain for n-6 and n-3 fatty acids with special reference to animal products
- 著者名:
Crawford A. M. Doyle W. Drury P. Ghebremeskel K. Harbige L. Leyton J. Williams G. - 掲載資料名:
- Dietary [omega] 3 and [omega] 6 fatty acids : biological effects and nutritional essentiality
- シリーズ名:
- NATO ASI series. Series A, Life sciences
- シリーズ巻号:
- 171
- 発行年:
- 1989
- 開始ページ:
- 5
- 終了ページ:
- 19
- 総ページ数:
- 15
- 出版情報:
- New York: Plenum Press
- ISSN:
- 02581213
- ISBN:
- 9780306432316 [0306432315]
- 言語:
- 英語
- 請求記号:
- N11478/171
- 資料種別:
- 国際会議録
類似資料:
Plenum Press |
7
国際会議録
X-RAY STUDIES OF THE LIQUID/VAPOR INTERFACE: WATER AND POLYMER AND FATTY ACID MONOLAYERS ON WATER
Materials Research Society |
Springer-Verlag | |
Plenum Press |
Trans Tech Publications |
MRS - Materials Research Society | |
12
国際会議録
(Y1-XCaX)Ba2Cu3O6+δ(δ-0.2): CONSEQUENCES OF DOPING TETRAGONAL 123-TYPE TO INDUCE SUPERCONDUCTIVITY
Materials Research Society |